(0)

Hotelmysterierne - Den forsvundne brudgom

Hörbuch und E-Book


De to papsÞskende, Frida og Frederik, bor pÄ Hotel Hanegal, et 100 % Þkologisk og plantebaseret hotel, som deres forÊldre driver sammen. De er meget forskellige, men en ting er de enige om: Mysterier er til for at blive opklaret! Og mysterier er der en del af pÄ hotellet, sÄ de to mÄ ud pÄ spÊndende opklaringsmissioner med deres hund, Marley.

Hotel Hanegal skal afholde sit fÞrste store kendisbryllup, men om morgenen overhÞrer Frida og Frederik en fortvivlet hulken inde fra brudesuiten. Brudgommen er forsvundet, og bruden er overbevist om, der ligger en forbrydelse bag. Frida og Frederik fÄr sat deres evner som detektiver pÄ prÞve, for hvordan kan en berÞmt TV-stjerne bare forsvinde, og hvordan finder man ham igen, uden paparazzierne opdager noget? Kan de overhovedet nÄ det, inden det er for sent?

Om forfatteren:

Sara Ejersbo (f. 1980) er cand mag i litteraturvidenskab og har gÄet pÄ Forfatterskolen for bÞrnelitteratur og har arbejdet som bÄde forlagsredaktÞr og oversÊtter. Hun debuterede i 2012 og har siden udgivet mere end 45 bÞger for bÞrn, unge og voksne.