(0)

Ikiruoka.

E-Book


Kirja, jossa on kaikki. Menneisyys ja tulevaisuus, usko ja toivo, rakkaus ja viha, elÀmÀ ja kuolema,

totuus ja valhe, kosto ja anteeksianto, rohkeus ja pelkuruus, vastuu ja velvollisuus.

Fakta: tiesitkö, ettÀ yhden naudanlihakilon tuottaminen maailman suurtiloilla

kuluttaa vettÀ 15.000 litraa? Suomessa 7.000 litraa.

Kirja on jatkoa teokselle Huna, jaguaarin tytÀr. Huna Elizabeth Menchu kÀynnistÀÀ Sveitsin CernissÀ ainutlaatuisen kehitystyön. Sen tuloksena syntyy tÀydellinen ravinto, Ikiruoka.

Prosessin kestÀessÀ paljastuvat uhkat, jotka vaarantavat ihmiskunnan tulevaisuuden. Hunan ajattelu tiivistyy uhkien vÀhentÀmiseen. NiitÀ etsiessÀÀn hÀnen avioliittonsa on myös vaarassa.

Lopulta ratkaisut ovat yllÀttÀvÀn selkeitÀ, mutta kaikkein vaikuttavin niistÀ yllÀttÀÀ sekÀ Hunan, ettÀ lukijan.

Kuten Hunan esi-isÀ, kuningas Ahaubal oli kirjoittanut 2000 vuotta sitten - viisaasti toimien ihmiskunnalla on vielÀ toivoa.

Easywriten toimittajan ennakko-kommentti Ikiruoka-kÀsikirjoituksen alkuosan perusteella:

"TekstissÀ pÀÀstÀÀn suoraan asiaan, eikÀ toimintaa tarvitse odottaa kauan. JÀnnite ladataan heti alkumetreillÀ, kun viitataan Hunan projektiin, minkÀ jÀlkeen salaperÀiset munkit saapuvat uhkaavine vaatimuksineen. Pidin kovasti tavasta, jolla tekstissÀ yhdistetÀÀn useampaa eri tyylillistÀ rekisteriÀ ja genreÀ: on lÀhes raamatullista paatosta, viihteelle ominaista kieltÀ, toiminta- sekÀ tieteiskirjallisuuden piirteitÀ. Noin kaiken kaikkiaan tekstissÀ on hyvÀ ja energinen toiminnan meininki heti alusta lÀhtien, ja se onnistuu herÀttÀmÀÀn lukijan mielenkiinnon. HyvÀ!"