(276)

Kepler62 Uusi maailma: Kaksi heimoa

Hörbuch und E-Book


Kepler62-avaruusseikkailun toinen kausi alkaa!

Suosittujen tekijöiden Kepler62-seikkailu vie lukijan jÀnnittÀvÀlle matkalle lÀpi avaruuden. Uudisraivaajina tuntemattomalle planeetalle lÀhtevien lasten elÀmÀÀ kuvaava sarja on saavuttanut suuren suosion Suomessa ja ulkomailla.

AlkuperÀisen Kepler62-retkikunnan nuorin jÀsen, Joni on saanut harteilleen pÀÀllikön tehtÀvÀn, joka ei ole helppo. LeirissÀ on ongelmia: Joku sabotoi vÀhÀn kaikkea ja jÀttÀÀ uhkaavia viestejÀ ja merkkejÀ. Viljelykset eivÀt onnistu, sillÀ Keplerin tuholaiset syövÀt sadon toistuvasti. Jonin avuksi tulee kuitenkin Asla, juureton katutyttö, joka ei ole kotoisin mistÀÀn ja on siksi KeplerissÀ kuin kotonaan.

"...Kepler62 tuntui olevan juuri sellainen kirja, jollaista lapset olivat tietÀmÀttÀÀn toivoneet." Lumiomena-kirjablogi Kepler62: Kutsusta

Timo Parvela kirjoittaa Kepler62-sarjan toista tuotantokautta vuorotellen norjalaisen BjÞrn Sortlandin kanssa, ja planeetalle syntyneistÀ kahdesta heimosta kertovat tarinalinjat etenevÀt itsenÀisesti. Pasi PitkÀsen kosmisen taidokas kuvitus viimeistelee houkuttavat avaruusseikkailut.

Suosikkikirjailijat Timo Parvela ja norjalainen BjÞrn Sortland ovat yhdessÀ kuvittaja Pasi PitkÀsen kanssa luoneet Kepler62-maailman, jossa lapset kokevat seikkailuja tuntemattomalla planeetalla. Sarjan ensimmÀiset kuusi osaa löysivÀt heti alakouluikÀisten lukijoiden suosion ja Kepler62-kirjoja on kÀÀnnetty jo yli kymmenelle kielelle.