(19)

Kielletyt paikat: Parveke - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Kokenut viettelijÀtÀr osasi todella jÀrkyttÀÀ toisen mielenrauhaa. Hailey kohottautui varpailleen ja suuteli hÀntÀ poskelle. Huulet olivat ihanan pehmeÀt."

ErÀÀnÀ pÀivÀnÀ hÀn vain ilmestyi Maxin takapihalle. Nainen, jota Max kutsui mielessÀÀn Aurinkojumalattareksi. Aina kun sÀÀ salli, nainen tapasi ujostelematta maata ottamassa aurinkoa kaikkien talossa asuvien ja pihalla liikkuvien nÀhden. Max oli himoinnut hÀntÀ kuukausitolkulla.

Lopulta erÀÀnÀ elokuisena pÀivÀnÀ Max, naisen kauneuden sokaisemana, menettÀÀ koiransa Samin hallinnan ja tÀmÀ syöksyy nappaamaan naisen aikakauslehden hampaisiinsa. Max on varma, ettÀ nainen suuttuisi, mutta saakin vastaansa sÀdehtivÀn hymyn...

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.