(15)

Neulekekkerit: Saumattomasti neulotut lastenvaatteet

E-Book


Neulo saumattomasti lÀmpimÀt neuleet 1-12-vuotiaille!

Kun muistissa on oikean ja nurjan neulominen, kirjan ohjeet auttavat siitÀ eteenpÀin! Paidat, housut, mekot, pipot, sukat ja muut asusteet neulotaan saumattomasti pyörö- tai sukkapuikoilla, ja viimeiseksi ommeltavista saumoista tai erillisten kappaleiden yhdistÀmisestÀ jÀlkikÀteen ei tarvitse huolehtia. Neulottaessa ylhÀÀltÀ alas malleja voi helposti sovittaa ja muokata työn edetessÀ.

Pikamuodin kiihtyvÀssÀ maailmassa oman tunnelmansa ja vastapainonsa tuo neulominen. LÀmmittÀville ja kestÀville villavaatteille on kysyntÀÀ, ja lapsille mieluisat arjen perusvaatteet saa neulomalla ne itse. Parhaimmillaan pipon tai huivin neuloo ohjeiden innoittamana parissa illassa, ja kÀytössÀ ne kestÀvÀt vuosia. Kirjan ohjeet perustuvat monipuolisesti eri lankavalmistajien ja materiaalien kÀyttöön. Kuvalliset ohjeet työvaiheista auttavat aloittelevaa neulojaa, ja kokenutkin neuloja löytÀÀ kirjasta uusia tapoja esimerkiksi villasukkaan tai huppariin ylhÀÀltÀ alas neuloen. Myös lapsi voi itse neuloa osan ohjeista aikuisen tukemana. Tervetuloa neulomaan yhdessÀ neulekekkereille!

Veera Jussila on vaatetusalan muotoilija, kahden lapsen Àiti, yrittÀjÀ, hÀmeenlinnalainen kunnallispoliitikko ja suositun Mehukekkerit-kÀsityöblogin kirjoittaja. Ohjeillaan ja ideoillaan Veera kannustaa lukijoita rauhoittumaan ja löytÀmÀÀn luovuutensa kÀsitöiden parissa.