(0)

Papayans insida - erotiska noveller

E-Book


"Du Ät med lust som ingen annan jag har sett. Och medan vi pratade artigt om en film vi hade sett gled jag en fot upp lÀngs ditt slÀta strumpbyxeklÀdda ben, upp mellan lÄren tills tÄspetsen nÄdde den mjuka vÀrmen allra innerst."

Kommer du ihÄg sÄ mycket tid vi kunde spendera pÄ matlagning tillsammans pÄ kvÀllarna? Vi valde aldrig kraftiga matrÀtter. Som förspel Ät vi frukt, sallader och skaldjur. Jag minns bÀst hur din hand arbetade med löken och det Àr ett minne som stÀndigt skakar om mig. Och nÀr maten nÀstan var fÀrdig skickade du ivÀg mig och lÄtsades vara glatt överraskad av mitt besök nÀr jag kom tillbaka med blommor i hand för att inleda vÄr erotiska kvÀll ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.