(0)

Pocket Cruising og Mikroeventyr

E-Book


Dette er bogen om de stÞrste sejleropelevelser i de mindste sejlbÄde. Med deres lave dybgang og nemme hÄndtering Äbner de mindste "pocker cruisere" op for kystnÊre oplevelser, som stÞrre bÄde ikke kan give.

Det har aldrig vÊret lettere eller billigere at anskaffe sig en lille sejlbÄd og fÄ mulighed for at opleve sejlerlivets glÊder: Tage pÄ madpakketure et par timer, fisketure, ligge for anker et smukt sted eller ferieture langs nÊre eller fjerne kyster, til smÄ Þer og beskyttede fjorde og bugter.

"Pocket Cruising og Mikroeventyr" er hÄndbogen for dig, der gerne vil dyrke det enkle sejlerlivs glÊder og komme langt for pengene med vÊrdifulde rÄd til bÄde kommende og allerede passionerede pocketskippere.

Mikroeventyr til sĂžs

Hvorfor smÄt er godt

At sejle pÄ et lille budget

SÄdan vÊlger du en god bÄd

KÞb af en 30 eller 50 Är gammel bÄd

Vedligeholdelse og reparation

Sikkert og komfortabelt undervejs

Pocket cruisere fra 1960'erne og 70'erne

Moderne pocket cruisere

88 illustrationer, heraf 7 i farve.

41 ĂŠldre konstruktioner og 13 nutidige

Bogen guider dig om udrustning og brug af helt smÄ sejlbÄde til tursejlads. FÄ inspiration til dine egne mikroeventyr, der kan opleves lige udenfor havnen og ikke krÊver, at man begiver sig ud pÄ de syv have.

LÊs om mange af de populÊre bÄdtyper fra 1960'erne og 70'erne fortalt af ejerne selv: Hvorfor de valgte netop disse bÄde, og hvordan de bruger dem i dag.