(0)

Relationsboost!

E-Book


Marie brinner för att inspirera andra till att uppleva mer lust och njutning i sina relationer. Med sin bakgrund som sexibilitycoach, pedagog och tantramassör har hon mÄngÄrig erfarenhet av att vÀgleda mÀnniskor till utveckling i sina relationer. Hon erbjuder konkreta övningar som kan leda till stor förÀndring!

"Marie ser alltid möjligheter i alla lÀgen. Hon hjÀlpte mig vÄga öppna mig i min relation pÄ ett sÀtt som gjort att jag Äterigen kÀnner livslust och energi"

"Om jag skulle gÄ in i en ny relation skulle jag inte gÄ i samma fÀlla igen och hamna i mönster som Àr svÄra att bryta. Den hÀr boken kan verkligen rekommenderas till dem som vill lÀgga grunden för en vÀl fungerande relation pÄ alla plan."

"Boken har för oss varit en inspiration till att vÄga nÀrma oss varandra pÄ ett nytt sÀtt. Det finns sÄ mÄnga tabun kring nÀrhet och intimitet. Vi har lÀrt oss vara öppna mot varandra tack vare övningarna Marie erbjuder. Nu Àr vi bÄda mycket mer harmoniska och nöjda med varandra bÄde intimt och i livet som helhet!"

Hör du till dem som vill fĂ„ ut det mesta av din relation – lĂ€s och lĂ„t dig inspireras!