(24)

Ruusun aika

Hörbuch und E-Book


”Hienovarainen ja Ă€lykĂ€s.” Books

Kaikki uskoivat aatelisneito Isabellan ottavan sodan jĂ€lkeen sulhasekseen Rupertin: kuinka sovelias ja sopiva tuo avioliitto olisikaan ollut! Mutta kun Isabellan ja kaupunkiin saapuneen John Gabrielin katseet kohtaavat, suunnitelmat ja hyvĂ€t aikeet heittĂ€vĂ€t hĂ€rĂ€npyllyĂ€. Mutta voiko hieman rahvaanomaisen seikkailijan ja hillityn aristokraatin rakkaudella olla tulevaisuutta – ja mitĂ€ rakkaus heille merkitsee, pakkomiellettĂ€ vai onnea?

TerÀvÀsti havainnoitu ihmissuhdedraama rakkaudesta eri yhteiskuntaluokkien vÀlillÀ kuuluu dekkarimestari Agatha Christien salanimellÀ kirjoittamien psykologisten romaanien sarjaan.

Mary Westmacott on salanimi. Sen taa kĂ€tkeytyy englantilaisen dekkarin kiistaton kuningatar Agatha Christie (1890–1976), jonka teoksia on kÀÀnnetty noin sadalle kielelle ja myyty yli kaksi miljardia kappaletta. Westmacott-nimimerkillĂ€ kirjoitetut teokset eivĂ€t ole salapoliisiromaaneja, mutta Christie oli vertaansa vailla myös psykologisen kaunokirjallisuuden taitajana ja juonenkuljettajana.