(0)

Vaurastu viisaasti: Rahataidot haltuun

Hörbuch und E-Book


Opi hallitsemaan omaa talouttasi.

Kuluta vÀhemmÀn. Tienaa enemmÀn. Sijoita sÀÀnnöllisesti.

Aiheuttavatko oman talouden hallinta ja kulujen budjetointi sinussa epÀvarmuutta? EntÀ oletko joskus miettinyt, miten saisit parempaa palkkaa tai parempia töitÀ, muttet tiedÀ mistÀ aloittaa? Tai oletko kokeillut sijoittamista mutta lopettanut sen alkuunsa epÀröinnin tai huonojen kokemusten takia?

DuunariperheestÀ ja nollavarallisuudesta ponnistanut Esa Juntunen on kasvattanut itselleen yli puolen miljoonan euron varallisuuden kolmekymppisenÀ ilman perintöjÀ, pikavoittoja tai muitakaan oikoteitÀ. Vaurastu viisaasti -kirjassa hÀn kertoo kÀytÀnnönlÀheisesti, kansantajuisesti sekÀ konkreettisin ja henkilökohtaisin esimerkein, miten sinÀkin pystyt lÀhtötilanteestasi riippumatta saamaan taloutesi kuntoon ja nostamaan sen tasolle, jota et ehkÀ ole edes pitÀnyt mahdollisena.

Matka vaurauteen alkaa luopumisesta ja itsensÀ ja omien tarpeiden löytÀmisestÀ ja jatkuu oman uran ja tienaamispotentiaalin kehittÀmiseen. Juntusen opein sinÀkin voit oppia hallitsemaan rahaa ja tekemÀÀn siitÀ työkalun juuri sinun nÀköisesi elÀmÀn toteuttamiseksi.

Esa Juntunen on Suomen luetuimpia talous- ja sijoituskirjailijoita ja -bloggareita, joka on inspiroinut ja auttanut jo kymmeniÀtuhansia suomalaisia laittamaan taloutensa kuntoon. HÀnet tunnetaan erityisesti Omavaraisuushaaste-blogistaan, jossa hÀn kertoo avoimesti omasta taloudestaan ja sijoituksistaan. Juntusen kiitetty kirja Viisas sijoittaja - tunne itsesi ja osakemarkkinat (2023) oli julkaisuvuotenaan myydyin suomalainen sijoituskirja, jota kuvailtiin heti ilmestyttyÀÀn moderniksi sijoitusklassikoksi. Vuonna 2023 Juntunen palkittiin myös Vuoden sijoittajana.