(0)

Ana elsker

E-book


Da Ana møder Carl, tager hendes liv en uventet drejning. I sit første Ìgteskab oplevede hun at miste sig selv, sin sexlyst og sit frirum, men nu fire ür efter skilsmissen har hun erfaret, at livet som enlig mor slet ikke er sü sprudlende lystfuldt, som hun troede. Carls intense belejring overbeviser hende hurtigt om, at hun har mødt manden i sit liv, og Ana forelsker sig igen.

KÌrlighedsforholdene er omdrejningspunkt for Janne Hejgaards nye roman Ana elsker. Romanen kredser om lÌngslen efter det dybe genspejl, som somme tider er et blÌndvÌrk, og om dødsprocessen i et forhold. Samtidig kredser den om barndommens tidligt tillÌrte mønstre, der trÌkker spor langt ind i voksenlivet, og om hvordan man forbliver et erotisk vÌsen i en hverdag med arbejde, rutiner og delebørn.

Anas forelskelse viser sig at vÌre et blÌndvÌrk, og snart udvikler forholdet til Carl sig pü en helt anden müde end forventet. Deres seksuelle energi er stÌrk, og Ana er büde fascineret og udfordret af hans anderledeshed, sü det er først, da hun er helt ude pü kanten af sig selv, at hun magter at se Carls negative sider. Hvor langt kan hendes kÌrlighed strÌkke sig, før den brister?