(0)

Ana elsker

e-bok


Da Ana mÞder Carl, tager hendes liv en uventet drejning. I sit fÞrste Êgteskab oplevede hun at miste sig selv, sin sexlyst og sit frirum, men nu fire Är efter skilsmissen har hun erfaret, at livet som enlig mor slet ikke er sÄ sprudlende lystfuldt, som hun troede. Carls intense belejring overbeviser hende hurtigt om, at hun har mÞdt manden i sit liv, og Ana forelsker sig igen.

KĂŠrlighedsforholdene er omdrejningspunkt for Janne Hejgaards nye roman Ana elsker. Romanen kredser om lĂŠngslen efter det dybe genspejl, som somme tider er et blĂŠndvĂŠrk, og om dĂždsprocessen i et forhold. Samtidig kredser den om barndommens tidligt tillĂŠrte mĂžnstre, der trĂŠkker spor langt ind i voksenlivet, og om hvordan man forbliver et erotisk vĂŠsen i en hverdag med arbejde, rutiner og delebĂžrn.

Anas forelskelse viser sig at vÊre et blÊndvÊrk, og snart udvikler forholdet til Carl sig pÄ en helt anden mÄde end forventet. Deres seksuelle energi er stÊrk, og Ana er bÄde fascineret og udfordret af hans anderledeshed, sÄ det er fÞrst, da hun er helt ude pÄ kanten af sig selv, at hun magter at se Carls negative sider. Hvor langt kan hendes kÊrlighed strÊkke sig, fÞr den brister?