(18)

Giftblanderen

audiobook & e-book


Én gang morder, altid morder.

En julidag i 1999 afdÌkker kloakarbejdere fire børnelig under et eftersyn af et lokalt kloaksystem tÌt ved Black Moss Manor, et refugium for erhvervsfolk i byen Sabden. I 1969 blev Black Moss Manor lukket ned som børnehjem pü grund af den børnemishandling, der fandt sted, og samme ür fik betjent Florence Lovelady seriemorderen Larry Glassbrook sat i fÌngsel.

Lige før sin død hÌvder Larry Glassbrook nu, at børneligene umuligt kan vÌre over tredive ür gamle, de mü vÌre af nyere dato. Florence Lovelady, i 1999 vicepolitikommissÌr i London-politiet, mü vende tilbage til Sabden for at holde sit løfte til den døende seriemorder. Og efter Larrys død er ogsü hans datter Cassie endelig fri til at vende tilbage til Sabden. Hun vil kÌmpe for at vinde sit livs kÌrlighed tilbage. Koste, hvad det vil.

Da de to kvinder vender tilbage til byen, der nÌsten tog livet af dem begge tredive ür tidligere, dukker for lÌngst begravede hemmeligheder frem i lyset og truer med at gøre arbejdet fÌrdigt. Har ondskaben, der mange ür tidligere lukkede børnehjemmet ned, füet lov til at fortsÌtte, eller er der andre og endnu mørkere krÌfter pü spil?

Giftblanderen udspiller sig i det samme univers som bøgerne i Sharon Boltons bestseller-serie om HündvÌrkerne, men kan lÌses uafhÌngigt af dem.

Bolton skaber et mindevĂŚrdigt persongalleri og ved prĂŚcis, hvordan hun skal skrue op for spĂŚndingen og fortĂŚlle en intens historie.

The Guardian

Endnu en fĂŚngslende thriller ... hun skriver bare sĂĽ godt.

The Bookseller

I Boltons fremragende nye thriller balancerer hun behÌndigt mellem overnaturlige gyserelementer og et intenst psykologisk plot, sü lÌserne sidder ündeløse tilbage til sidste side.

Publishers’ Weekly (USA)

SHARON BOLTON er den kritikerroste forfatter til nogle af de mest isnende krimier, der nogen sinde er skrevet. Hun har været nomineret til CWA Gold Dagger for Årets Kriminalroman og til Theakstons Old Peculiar Crime Novel of the Year. I 2014 vandt hun CWA Dagger in the Library for sine samlede værker. Sharon bor i nærheden af Oxford med sin mand og sin søn.


Narrator: Randi Winther
Duration: