(0)

Hund og andre forhindringer

E-book


Hunden Madstiffen, husskaden Knud og deres flokleder, forfatter Jensen, beslutter sig for at flytte fra finkassen pĂĽ costa del Spanien og hjem til Danmark.

Først tager de dog pü ferie i Vedahult i Sküne for at besøge det lille, blü krageslot, hvor Madstiffens forgÌnger BølleschÌferen boede.

Da de nür Danmark, slür de sig ned pü Sankt Lolland i et lille hus, der hører til godset Brydedal. Her ünder alt fred og ro, bortset fra enkelte uoverensstemmelser med havens fugle. Idyllen varer dog ikke ved, da en af de bekendte hunde fra Sverige pludselig dukker op i Danmark, og risikere at skulle lade livet for at vÌre af en ulovlig hunderace.

Dette er tredje bind i serien om Madstiffen, BølleschÌferen og Pjoklederen. En humoristisk, samfundssatirisk farce, der foregür i et krøllet parallelunivers, hvor alt kan ske, og hvor alle dyr kan tale.

I bogen medvirker Mette Bloch, tidligere dobbelt verdensmester i roning, nu forfatter og foredragsholder, og Lars Bo Lomholt, tidligere politibetjent, der blev verdensberømt i Danmark, da han i 2013 reddede schÌferen Thor, der stod pü dødsgangen, hvilket efterfølgende kostede büde jobbet og en betinget dom.