(0)

Hund og andre forhindringer

e-bok


Hunden Madstiffen, husskaden Knud og deres flokleder, forfatter Jensen, beslutter sig for at flytte fra finkassen pÄ costa del Spanien og hjem til Danmark.

FÞrst tager de dog pÄ ferie i Vedahult i SkÄne for at besÞge det lille, blÄ krageslot, hvor Madstiffens forgÊnger BÞlleschÊferen boede.

Da de nÄr Danmark, slÄr de sig ned pÄ Sankt Lolland i et lille hus, der hÞrer til godset Brydedal. Her Änder alt fred og ro, bortset fra enkelte uoverensstemmelser med havens fugle. Idyllen varer dog ikke ved, da en af de bekendte hunde fra Sverige pludselig dukker op i Danmark, og risikere at skulle lade livet for at vÊre af en ulovlig hunderace.

Dette er tredje bind i serien om Madstiffen, BÞlleschÊferen og Pjoklederen. En humoristisk, samfundssatirisk farce, der foregÄr i et krÞllet parallelunivers, hvor alt kan ske, og hvor alle dyr kan tale.

I bogen medvirker Mette Bloch, tidligere dobbelt verdensmester i roning, nu forfatter og foredragsholder, og Lars Bo Lomholt, tidligere politibetjent, der blev verdensberÞmt i Danmark, da han i 2013 reddede schÊferen Thor, der stod pÄ dÞdsgangen, hvilket efterfÞlgende kostede bÄde jobbet og en betinget dom.