(699)

Mirakelmanden

audiobook & e-book


Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald, og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kÊreste Niclas Lundell. Men den afslappende miniferie udvikler sig i lÞbet af fÄ dage til et mareridt.

Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstÊndighederne ved sin tidligere kones dÞd, men han afviser Rebekkas tilbud om hjÊlp. OptÊndt af frustration og nysgerrighed gÄr hun selv i gang med at undersÞge, hvad der egentlig skete, da Magdalena Lundell omkom. Lidt efter lidt erfarer hun, at Niclas har holdt vigtig information om sit Êgteskab hemmelig, hvilket fÄr Rebekka til at tvivle pÄ, om hun overhovedet kan stole pÄ ham.

Samtidig opdager hun, at Magdalena i det skjulte arbejdede pÄ en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skÊbner, og som alle kan kÊdes sammen med én dÞdsensfarlig person. Rebekka er nÞdt til at gÄ i Magdalenas fodspor, som fÞrer hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders drÊbende net 



Narrator: Karen Abrahamsen
Duration: