(0)

Rytteren

E-book


Ask er en ganske almindelig landsbydreng - eller det tror han i hvert fald selv - indtil han en dag finder en underlig sten. En sten, der viser sig at rumme et hav af hemmeligheder. En sten, der viser sig at vÌre et drageÌg. Denne opdagelse kaster Ask ud i en verden af mystik og magi, og han bliver nødt til at rejse gennem landet for at hjÌlpe Den Magiske HÌr i kampen for friheden. Det bliver en tid med afskeder, genforeninger og nye venskaber, men mest af alt en tid med fortvivlelse, hüb og kampgejst. Og Ask mü indse, at nogle gange er man nødt til at ofre alt for at redde en man elsker. Uanset prisen.

Uddrag af bogen:

"... Himlen var mørk, og der var ikke Ên stjerne pü den. Han sukkede. "Farvel," hviskede han ud i mørket mod huset. Han gik hen til stalden og begyndte at sadle deres bedste hest op. Hun var godt nok en trÌkhest, men Tosca var en god hoppe, og det var nødvendigt med en ordentlig hest, hvis han skulle kunne følge med Zira. Han trak hende med hen til skoven. Hoppen stejlede, da den sü dragen. Det tog lidt tid at fü hende beroliget, men lidt efter lidt, begyndte hesten at vÌnne sig til Ziras tilstedevÌrelse. Ask var meget opmÌrksom pü hver lyd, de lavede. De skulle ikke lave for meget larm. De mütte ikke vÌkke de andre."

468 sider.

Om forfatteren:

Frederikke er født i 1996 og er opvokset i Skjern. Hun har netop fÌrdiggjort 9. klasse, og er fra 2012 optaget pü Ringkøbing gymnasium.

Hun har altid elsket at skrive og har, siden hun var helt lille, skrevet digte. I 2010 begyndte hun at skrive pü sin debutroman Rytteren, der er affødt af hendes store kÌrlighed til fantasy.