(4)

Ukendt stof

audiobook & e-book


”Effektiv krimi”

⭐️⭐️⭐️⭐️

Jyllands-Posten

Hvor godt kender du egentlig din teenager?

Ukendt stof er første bind i krimiserien om Victoria Storm. Ukendt stof handler om en almindelig mors desperation og fortvivlelse over en søn pü afveje.

Tvunget af omstÌndighederne mü den arbejdsløse journalist Victoria Storm flytte ud i en forstadsghetto. I sønnen Sylvesters flyttekasse finder hun ved et tilfÌlde en pose med et større antal runde, hvide piller. Sylvester selv er som sunket i jorden. Det samme er naboens søn, og Victoria lover at hjÌlpe med at lede efter ham ogsü.

Hvad er der blevet af de to drenge? Hvor kommer pillerne fra? og hvem er det hovedløse lig, der bliver fundet i Københavns havn?

Ukendt stof er en ny dansk krimi om en problemstilling pü tvÌrs af alle socialklasser: unge, stoffer, dürligt selskab og en mors følelse af afmÌgtighed. Men det er ogsü historien om en kriminel slagside i samfundet: hurtige penge og grüdige bagmÌnd, der gerne ofrer unge mennesker.

Den danske journalist og forfatter Birgitte Vestermark har arbejdet som Mellemøstkorrespondent i 3 ür og som korrespondent i Balkan og Østeuropa i 3 ür. Som forfatter stür Birgitte Vestermark bag en rÌkke dagsorden-sÌttende biografier. Ukendt stof er Birgittes debutkrimi.


Narrator: Randi Winther
Duration: