(1501)

Aivokirurgin muistelmat

audiobook & e-book


Maailmankuulun neurokirurgin kiehtova elÀmÀntarina.

Juha Hernesniemi kertoo avoimesti, millaista on olla yksi parhaista maailman stressaavimmassa ammatissa ja mikÀ oli menestyksen hinta.

Juha Hernesniemi nosti työuransa aikana Helsingin yliopistollisen sairaalan aivokirurgian kansainvÀliseksi mekaksi. Poikkeuksellinen kunnianhimo ja jatkuva halu kehittyÀ paremmaksi veivÀt pienen pohjalaiskylÀn pojan maailman huipulle. ElÀmÀkerrassaan Hernesniemi kertoo avoimesti kovista oppivuosistaan ja lÀÀkÀrintyöstÀÀn Suomessa, mutta myös eri puolilla maailmaa, Floridasta Nepaliin ja Kiinaan. HÀn avautuu uransa huippuhetkistÀ ja pohjakosketuksista, armottomasta kilpailusta sekÀ hÀmmÀstyttÀvistÀ ja traagisistakin potilastapauksista, joita hÀn ei koskaan unohda.

Juha Hernesniemi (s.1947) on 50-vuotisen uransa aikana suorittanut yli 16 000 aivoleikkausta. Hernesniemelle myönnettiin ensimmĂ€inen arkkiatri Risto Pelkosen palkinto Tampereen lÀÀkĂ€ripĂ€ivillĂ€ maaliskuussa 2007. Perusteluissa HernesniemeĂ€ kuvailtiin hyvĂ€ksi lÀÀkĂ€riksi, ”joka on merkittĂ€vĂ€sti edistĂ€nyt lÀÀkĂ€rin työn tiedollista ja taidollista sekĂ€ ihmislĂ€heistĂ€ osaamista”.


Narrator: Tuukka Haapaniemi
Duration: