(11)

Armando muuttaa Suomeen

audiobook & e-book


Armando muuttaa Suomeen on tarina tokaluokkalaisesta pojasta, joka on muuttanut Argentiinasta Mikonkallioon.Jalkapallo on pojalle kaikki kaikessa. Valitettavasti isot pojat eivÀt halua ottaa hÀntÀ mukaan vÀlituntipeliin. Onneksi opettaja puuttuu asiaan ja Armando pÀÀsee nÀyttÀmÀÀn taitonsa.

---------

TĂ€mĂ€n Mika KerĂ€nen oppi jo nuorena jalkapallokentĂ€llĂ€. – MeillĂ€ aikuisilla on aika paljon opittavaa lapsilta siinĂ€ millĂ€ tavalla kannattaa elÀÀ. Uteliaasti seikkailusta seikkailuun. PitÀÀ uskaltaa mennĂ€. Rohkeutta tarvitaan. Jos ei uskalla ottaa riskejĂ€, ei tule ikinĂ€ saavuttamaan mitÀÀn, Mika KerĂ€nen linjaa.

---------

Kirjailija Mika KerĂ€nen on Vuoden ulkosuomalainen 2018 https://suomi-seura.fi/kirjailija-mika-keranen-on-vuoden-ulkosuomalainen-2018/ Ulkosuomalaisten etu-, asiantuntija- ja palvelujĂ€rjestö Suomi-Seura ry on valinnut Tartossa asuvan kirjailijan Mika KerĂ€sen Vuoden ulkosuomalaiseksi 2018. Seura palkitsee KerĂ€sen menestyksekkÀÀstĂ€ toiminnasta suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin yllĂ€pitĂ€jĂ€nĂ€ maailmalla. ”KohderyhmĂ€ni kirjallisuudessa on aina ollut lapset, jotka eivĂ€t rakasta lukemista”, kertoo Vuoden ulkosuomalainen 2018 Mika KerĂ€nen. Mika KerĂ€nen on kirjoittanut lastenkirjoja viroksi ja suomeksi. KerĂ€nen kuuluu Viron suosituimpiin lastenkirjailijoihin. HĂ€n on julkaissut viroksi 15 kirjaa ja suomentanut virolaista kaunokirjallisuutta. KerĂ€sen lastenkirjojen pohjalta on tehty seikkailuelokuva Supilinna Salaselts (Suomessa Soppalinnan salaseura). Mika KerĂ€nen on asunut Virossa jo 25 vuotta. Vuonna 2018 KerĂ€selle on myönnetty Tarton kaupunginkirjailija –titteli. Titteli annetaan kirjailijalle, joka on elĂ€vöittĂ€nyt Tarton kirjallisuuselĂ€mÀÀ ja tehnyt Tarttoa tunnetuksi kirjallisuusmyönteisenĂ€ kaupunkina. Vuonna 2010 KerĂ€sen kirja Peidetud hĂ”bedane aardelaegas (suom. Hopeinen aarrearkku 2010) valittiin vuoden 2009 parhaaksi lastenkirjaksi ja se sai Viron kulttuurirahaston kirjallisuuspalkinnon.


Narrator: Antti Paranko
Duration: