(2)

Dreng forsvundet

audiobook & e-book


Charlotta Nilsson bekymrer sig konstant om sine bĂžrn, og hun er altid i kontakt med en lĂŠge for at fĂ„ bekrĂŠftet, at de ikke bĂŠrer nogen dĂždelige sygdomme. Symptomerne er mange. Andreas har uforklarlige blĂ„ mĂŠrker og feber, og Amanda trĂŠkker ikke vejret ordentligt. Er Charlottas bekymring berettiget, eller er det et desperat rĂ„b om hjĂŠlp? SĂžskendeparrets storebror er begravet pĂ„ Östergarns kirkegĂ„rd, men den egentlige dĂždsĂ„rsag blev aldrig fastslĂ„et.

Kriminalassistent Maria Wern bruger sommeren pĂ„ at arbejde, mens hun forsĂžger at finde ro og komme pĂ„ afstand af sin skilsmisse. Lige inden midsommer modtager politiet en efterlysning pĂ„ en niĂ„rig dreng, som er forsvundet fra et middagsselskab i Herrvik. Under eftersĂžgningen leder man ogsĂ„ i grotterne bag skolen i Östergarn. Her har eleverne gennem Ă„rene skrevet deres navne pĂ„ vĂŠggene, og Maria Wern lĂŠgger mĂŠrke til to navne, der er omsluttet af et hjerte. Gammel kĂŠrlighed ruster aldrig, eller er det netop det, den gĂžr?

Dreng forsvundet er 8. bind i Anna Janssons populĂŠre serie om kriminalassistent Maria Wern. Serien har solgt over 4 mio. eksemplarer, er oversat til 17 sprog og har hĂžstet stor succes som tv-serie i Skandinavien.


Narrator: Karen Abrahamsen
Duration: