(43)

En ombejlet hertug

audiobook & e-book


England, 1817. Livet er ikke nogen dans pĂ„ roser for Anthony Farr, hertugen af Radcliffe. Traditionen dikterer at han mĂ„ indgĂ„ et nyt ĂŠgteskab og bringe en reservearving til verden, hvorfor attrĂ„vĂŠrdige kvinder flokkes om ham i hĂ„bet om et frieri. Det lyder som et drĂžmmescenarie, men hertugen Ăžnsker alt andet end endnu et ĂŠgteskab. Han drĂžmmer kun om at vĂŠre en vĂŠrdig far for sin 8-Ă„rige sĂžn, at se Hertuginden (hertugens prĂŠmiegris) vinde fĂžrsteprĂŠmien ved Ă„rets hĂžstfest og – mest af alt – at kunne forblive bachelor.

Ind trÊder frÞken Jane Kent, en forsvundet slÊgtning til den hÊderkronede Penhallow-familie. Jan ankomst Êndrer alting, da hun fÄr en fortrolig med hertugens sÞn, som hertugen bemÊrker. Det gÄr op for Anthony, at hun er bÄde vis, humoristisk og 
 meget tiltrÊkkende. Men er det nok til at Êndre hans syn pÄ Êgteskabet? Den uberegnelige hertug mÄ vÊlge: Vil han vÊre antihelten i en skÊv kÊrlighedshistorie, eller den strÄlende helt, der risikerer alt for Êgte kÊrlighed?


Narrator: Sara Ullner
Duration:

4.0

43 ratings

Linda

31/12/2023

en sjov fortĂŠlling

Charlotte

26/09/2022

Det bliver skrevet godt. Hvis man lytter til bogen, sÄ skal det siges at fortÊlleren er dygtig og indlevende