(0)

Greatest hits - en roman

E-book


Det Àr över ett decennium sedan Cass Wheeler, en populÀr brittisk singer-songwriter, slÀppte sitt senaste album; tio Är sedan den tragedi som drev henne till sammanbrott och gjorde att hon helt försvann frÄn musikscenen nÄgot som ledde till utdragna spekulationer bland hennes fans.

Men nu befinner sig Cass Äterigen i studion. Hennes uppgift Àr att vÀlja ut sexton av de mÄnga hundra lÄtar hon skrivit sedan tonÄren till ett samlingsalbum: ett arbete som framkallar starka minnen och tillbakablickar över de vÀgar hennes liv tagit. FrÄn barndomens plÄgsamma minnen, till mötet med Ivor, musiken, festerna, lyckan över dottern Anna, och vidare mot det stora sammanbrottet.

Greatest Hits Àr historien om ett liv, berÀttad pÄ ett unikt och rörande sÀtt. Om toppar och dalar, kÀrlek och brustna hjÀrtan, succéer och misslyckanden.

LAURA BARNETT Àr författare och journalist, bosatt i sydvÀstra London. Hon debuterade med den hyllade Versioner av oss. Greatest hits Àr hennes andra roman. Laura Barnett skriver regelbundet i The Guardian, The Observer, Daily Telegraph och Time Out London.