(19)

Hannah: 5. Petetty

audiobook & e-book


Romantiikkaa ja draamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

Ola on henkihieverissĂ€ vuorilla tapahtuneen onnettomuuden jĂ€lkeen. Muutaman kuukauden jĂ€lkeen, vammoistaan toivuttuaan, hĂ€n on kyllin terve lĂ€hteĂ€kseen Hannahin ja Flemmingin kanssa talveksi Sörholmiin. Torsetiin jÀÀvĂ€ Åshild kaipaa Olaa kipeĂ€sti. Sörholmissa kaikki nĂ€yttÀÀ olevan kunnossa, vaikka maanomistaja on ollut poissa pitkÀÀn. Mutta ei kestĂ€ kauaakaan, kun Ola huomaa, etteivĂ€t asiat ole sittenkÀÀn niin kuin niiden pitĂ€isi. Talli on likainen, kaikkialla on rojua ja tilanhoitaja kĂ€yttĂ€ytyy yhĂ€ epĂ€ilyttĂ€vĂ€mmin


Historiallinen, jÀttimÀisen menestyksen Pohjoismaissa saanut kirjasarja saapuu vihdoin Suomeen! Norjan kauniissa vuoristossa elÀvÀ Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytÀÀkseen elÀmÀÀnsÀ onnen. VÀrikÀs sukusaaga on tÀynnÀ jÀnnitystÀ, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitÀneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemÀÀ tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.


Narrator: Annika PoijÀrvi
Duration: