(318)

Himoshoppaajan joulu

audiobook & e-book


Vertaistukea juhlakauden paniikkishoppaajille!

Kinsellan suosittu sankaritar on tÀÀllÀ taas. YhdeksÀs Himoshoppaaja-romaani on hykerryttÀvÀn hauska oodi joululle.

Joululaulut raikuvat, Ă€iti on kattanut pöydĂ€n tĂ€yteen herkkuja, naapurit tulevat sherrylle rumissa villapaidoissaan. Joulu sujuu joka vuosi saman kaavan mukaan – ja Becky Brandon, omaa sukua Bloomwood, rakastaa sitĂ€!

Mutta kun Beckyn vanhemmat kuulevat pienpanimoiden ja avokadoleipien kutsun ja muuttavat Lontoon trendialueelle, tÀytyy Beckyn jÀrjestÀÀ joulu ensimmÀistÀ kertaa omassa kodissaan. Nettishoppailun aikakaudella, mikÀ muka voisi mennÀ pieleen? Kun yhtÀlöön lisÀtÀÀn vegaanikalkkunan metsÀstys, ex-poikaystÀvÀn yllÀtysvierailu ja pÀÀnraapimista aiheuttavat lahjatoiveet, uhkaa tÀydellisestÀ joulusta tulla tÀydellinen kaaos.

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin kirjailijanimi. HÀnet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jonka lisÀksi hÀn on kirjoittanut useita itsenÀisiÀ bestsellereitÀ. Kirjat ovat hurmanneet nokkelalla ja pirteÀllÀ huumorillaan lukijat ympÀri maailman, ja niitÀ on kÀÀnnetty yli 40 eri kielelle. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli aiemmin taloustoimittajana. HÀn asuu Lontoossa perheensÀ kanssa.


Narrator: Elsa Saisio
Duration: