(1)

Hverdagsvegetar

E-book


Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det grĂžnne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forgĂŠnger, bestselleren Vegetar, slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begĂŠre.

Rigtig mange danskere har allerede for lÊngst indfÞrt en kÞdfri dag eller er gÄet skridtet videre og spiser vegetarisk bÄde to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet sÄ almindeligt at spise helt vegetarisk, at man ogsÄ godt tÞr og har lyst til at servere det for venner og familie. Det krÊver ny inspiration.

Opskrifterne i denne bog er udviklet med et kÊrligt blik pÄ danskernes traditionelle livretter, som fortsat er hÞjt elskede, men ogsÄ fungerer perfekt med et grÞnt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, flÊkÊrtedeller med kartoffelsalat, grÞn gullasch eller linsebolognese med svampe og hasselnÞdder? Det fÄr man svar pÄ her. Andre opskrifter giver bud pÄ den bedste speltotto, mÄltidssalater, supper, tÊrter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs 
 alt sammen superlÊkker aftensmad, der mÊtter.

Dette er bogen, der ikke bare giver lÊseren rutinen i det vegetariske kÞkken, men ogsÄ et stort og varieret repertoire, sÄ man undgÄr at gÄ dÞd i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men ogsÄ til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsgÊster i weekenden. Slutteligt har Ditte pÄ modigste vis givet sit bud pÄ en grÞn jul.