(12)

Hyvin eletty: Vastuullinen koti, ruoka, kauneus ja muoti

E-book


Jokaisen nykynaisen must-have-kÀsikirja kestÀvÀÀn elÀmÀntapaan. Vastuullisuus on chic. YhÀ useampi haluaa kosmetiikkansa puhtaana, muotinsa eettisenÀ ja ruokansa vegaanisena. Hyvin eletty esittelee vinkit kauniiseen vastuulliseen elÀmÀntapaan.

Miten huomioida eettisyys luopumatta omasta elÀmÀntyylistÀÀn? Hyvin eletty avaa oven eettisen elÀmÀn suloiseen maailmaan: se opastaa valitsemaan oikein teetpÀ hankintoja kotiin, vaatekaappiin tai keittiöön. Kattava opas auttaa vastuullisuuden askeleissa sekÀ esittelee hyvÀltÀ tuntuvat valinnat ilman kompromisseja. LisÀfiilistÀ tuovat kirjan inspiraatiotarinat, joissa tunnetut suomalaiset henkilöt kertovat omista tavoistaan elÀÀ eettisemmin.

Karita Sainio on omalla esimerkillÀÀn osoittanut, ettÀ vastuullinen elÀmÀntapa on enemmÀn kuin mahdollista - ja ennen kaikkea hauskaa! HÀn on vastuullisuuteen erikoistuneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja ja työskentelee eettisten brÀndien parissa. Kirjan inspiroivista kuvista vastaa 365 days with Ida -blogista tuttu Ida Hanhiniemi. Ida on yksi Suomen suosituimmista lifestyle-bloggaajista.