(20)

Livskraft i vardagen med inspiration av ayurveda

E-book


Hitta ett liv i balans!

Alla har vi erfarenhet av stress, oro och otillrÀcklighet som fÄtt oss att tappa motivation och livslust. I den hÀr boken fÄr du hjÀlp och inspiration att hitta din egen vÀg till ett liv i harmoni och balans med hjÀlp av en livskunskap som har sitt ursprung i den mycket gamla indiska filosofin ayurveda. I denna urgamla lÀra finns mycket som kan tilltala oss stressade nutidsmÀnniskor och vi kan genom ayurvedan lÀra oss att hantera vardagen bÀttre och leva i samklang med den unika person vi Àr.

I boken ingÄr ett personlighetstest som ger dig en unik möjlighet att hitta din personlighet. Du fÄr ocksÄ kunskap om hur du kan leva för att mÄ bra, hur du ska Àta och motionera, och vilka som Àr dina svaga punkter nÀr det gÀller ohÀlsa och sjukdom och om dina styrkor och möjligheter. Efter varje kapitel finner du coachtips som du kan börja arbeta med direkt sÄ boken kan vÀgleda dig att praktiskt komma igÄng med din nya livsstil.

OM FÖRFATTAREN

Eva Forsberg Schinkler Àr en av Sveriges ledande personer inom ayurveda. Med sin gedigna bakgrund inom beteendemedicin, hÀlsopsykologi, folkhÀlsovetenskap och som sjuksköterska, har Eva förmÄgan att förklara det mycket komplexa pÄ ett enkelt sÀtt. HÀr beskriver hon hur vi moderna mÀnniskor kan inspireras av den gamla lÀkekonsttraditionen ayurveda, som hjÀlp till att finna en hÄllbar livsstil. Eva arbetar med utbildning för ledare och chefer, förelÀser och har arbetat med mÄnga olika organisationer och företag. Hon Àr ocksÄ hÀlsoexpert i olika forum och tidningar.