(5)

Maran - erotisk novell

E-book


"Att inte kunna se kan vara sexigt. Hennes slanka hĂ€nder far över min kropp och jag slingrar mig nĂ€r hon lĂ„ngsamt drar sig nerĂ„t. Det spĂ€nner i kuken, hon slickar pĂ„ den med tungspetsen. LĂ€tta, snabba rörelser. Jag stönar och skjuter in den i hennes mun. Hon sörplar i sig försatsen, kramar ut varenda droppe. Åh Gud, om det Ă€ndĂ„ hĂ€nde pĂ„ riktigt."

Efter en kuslig kvÀll med gamla vÀnner och en ouija-brÀda lÀmnas Amir kvar ensam i lÀgenheten. Alla hans vÀnner har lyckats fÄ partners och barn pÄ ett eller annat sÀtt men han Àr fortfarande ensam. Inte bara ensam utan till och med lÀmnad. Av sin kvinna. Isabelle. Han försöker att inte tÀnka pÄ henne men hon var sÄ underbar. De brukade Àlska fler gÄnger om dagen och nÀr de vÀl tvingades att göra annat riktigt sved det i dem av begÀr. Men nÀr Amir nu glider in i drömmarnas vÀrld Àr hon tillbaka och det kÀnns för bra för att inte vara sant.

Vad Àr dröm och vad Àr verklighet? Det enda Amir vet Àr att i drömmen Àr allt hett, hÀrligt och skönare Àn nÄgonsin ...

Keywords: erotik, sex, lust, begÀr, ÄtrÄ, utmaning, Vanessa Salt, ouija-brÀde, mystik, ockult

Vanessa Salt Àr en pseudonym för ett författarpar som lever nÄgonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berÀttelserna pÄ sina mÄnga resor jorden över, dÀr heta exotiska platser ger nÀring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lÀttsamt och med humor om passionen som kan uppstÄ nÀr man minst anar det.