(1)

Medling med Nonviolent Communication

E-book


Denna bok Àr som ett GPS-system som hjÀlper dig att navigera genom den process det innebÀr att lÀra sig medla med lÀtthet, oavsett om du Àr ensamstÄende förÀlder eller professionell medlare.

För varje praktisk övning du gör i boken, kommer du att fĂ„ förtroende för dina medlings fĂ€rdigheter. Du kommer att fĂ„ reda pĂ„ var dina styrkor och ditt ”learning edge” i medling Ă€r och dĂ€rmed kunna trĂ€na mer effektivt. De sjĂ€lvreflekterande övningarna kommer att hjĂ€lpa dig undersöka din motivation för att förmedla, sĂ„ att du kan vara medveten om t.ex. din passion för mĂ€nniskors valfrihet som kan förvandlas till en blind flĂ€ck.

Med verktygslÄdan som boken ger, kommer du att ha bÄde klarhet och fokus i hur du kan agera i laddade konflikter nÀr det hÀnder mÄnga saker samtidigt.

Boken har Àven ett kapitel om medling mellan barn.

Översatt till fem sprĂ„k (engelska, tyska, polska, finska och hollĂ€ndska) Ă€r den hĂ€r boken ett unikt verktyg vĂ€rlden över.

Liv Larsson Àr trÀnare och utbildare i Nonviolent Communication och har tidigare skrivit böckerna Nonviolent Communication i praktiken, Varning för prat samt Lilla kÀnsloboken. Hennes önskan Àr att bÄde belysa de strukturer som bygger pÄ dominans och ge verktyg för att skapa mer livstjÀnande system inom och runt om oss.