(81)

Mirjami Doe

audiobook & e-book


Alina MÀnty-dekkarisarjan jÀnnittÀvÀ pÀÀtösosa

KevÀÀllÀ 2005 nuori liftarinainen saapuu Kuoleman kylÀÀn. Kuka on salaperÀinen Mirjami, joka ei suostu kertomaan itsestÀÀn mitÀÀn? MistÀ hÀn on tullut, ja miksi juuri tÀnne? Kun Mirjami sitten katoaa, kylÀlÀiset olettavat hÀnen yksinkertaisesti jatkaneen matkaansa. NeljÀtoista vuotta myöhemmin hylÀtystÀ maakellarista kuivuneiden kukkien alta löydetÀÀn ihmisen jÀÀnteet. Maatuneen ruumiin tuntomerkit viittaavat Mirjamiin. MitÀ naiselle lopulta tapahtui? Tappoiko joku hÀnet? Rikosylikonstaapeli Alina MÀnty kollegoineen ryhtyy selvittÀmÀÀn mystistÀ tapausta. Kuva Mirjamista piirtyy pala palalta kylÀlÀisten kertomusten kautta.

Mutta kuka halusi tappaa naisen, jolla ei tuntunut olevan vihamiehiĂ€? Ja kuka on vienyt vainajan luo kukkia kaikki nĂ€mĂ€ vuodet – surmaaja vai joku muu? TietÀÀkö joku enemmĂ€n kuin haluaa paljastaa?

Mirjami Doe on kahdeksas ja viimeinen osa EtelÀ-Pohjanmaalle sijoittuvassa dekkarisarjassa, jonka pÀÀhenkilönÀ on ÀlykÀs ja kovahermoinen rikosylikonstaapeli Alina MÀnty.

Tuula T. Matintupa on tuottelias kirjailija, joka on kirjoittanut uransa aikana lukuisia romaaneja ja dekkareiden ohella myös nuortenkirjallisuutta ja fantasiaromaanin. Matintupa asuu AlajÀrvellÀ, EtelÀ-Pohjanmaalla.


Narrator: Karoliina Kudjoi
Duration: