(0)

Mordet på Carolin Stenvall – del 4

audiobook


Tonis fortælling tager en uhyggelig drejning, da han beskriver den skæbnesvangre dag for Carolins forsvinden. Han indrømmer nu, at han har kørt rundt med hende i sit bagagerum. Han har dog svært ved at huske, hvad der præcist er sket. Politiet fortsætter derfor deres ihærdige arbejde med at få Toni til at huske, hvilken forbrydelse han har begået.

Produceret af: Podster

Lyddesign: Gustav D. Leth

Cast:

Voice-over: Martin Geertz

Toni Alldén: Peter Zhelder

Forhørsleder: Michael Brostrup

Forhørsleder: Sara Qvist

Efterforsker: Benjamin Hasselflüg

Forhøret

Velkommen til en ny og unik podcastserie produceret af Podster, der genskaber politiafhøringer fra virkelige kriminalsager i Sverige. Afhøringerne er gengivet ordret og portrætteret af skuespillere. Derudover indgår udtalelser fra eksperter inden for blandt andet afhøringsteknik, psykologi og retsmedicin også i podcasten.

Af hensyn til pårørende og andre involverede er visse navne ændret og bestemte afsnit udeladt.

Podster er et dansk podcastforlag lanceret i 2022 af Henriette Høj Gharib, Klavs Vejlang, Lars Peter Ilsø Larsen og Erik Hougaard. I Podster indkøber de rettigheder til globale IP'er og adapterer dem til de lokale markeder. De har allerede lavet flere succesfulde adaptioner såsom 'Forhøret', som har mere end 170.000 downloads/streams på rss-feedet.


Narrator: Podster ApS

Duration: