(20)

Nova 2: Saft

audiobook & e-book


Nova fortsĂ€tter jakten pĂ„ de tvĂ„ mĂ€nnen som rĂ„nat juvelerarbutiken och fĂ„tt henne fĂ€ngslad för ett brott hon inte begĂ„tt. Dag efter dag tittar hon igenom filmerna frĂ„n övervakningskamerorna. Övertygad om att det mĂ„ste finnas nĂ„got dĂ€r som hon har missat. En liten detalj som kan ge henne en ny ledtrĂ„d. Hon tar hjĂ€lp av den nya, vackra butiksassistenten Elvira för att försöka komma lĂ€ngre i fallet. Kanske vet hon nĂ„got som Nova inte vet? Det visar sig att Elvira ska lĂ€ra henne bĂ„de det ena och det andra, och inte bara om fallet ... Kommer Nova nĂ„ fram till sanningen? Och vad ska hon behöva göra för att hitta den?

Detta andra delen i serien om Nova. Saft Àr en novell i genren erotic noir - spÀnningslitteratur fylld med erotiska inslag.

Emma Silver Àr en pseudonym för en etablerad författare vars böcker Àr översatta till flera sprÄk. Författaren skriver gÀrna om relationer, bÄde i och utanför sÀngkammaren. Med serien om Nova skriver Emma en ny genre, erotic noir, dÀr hon blandar erotik med en rejÀl dos spÀnning.