(17)

Oppilas - eroottinen novelli

audiobook & e-book


HÀnellÀ oli söpö pieni pylly. Pakaroitaan myötÀilivÀt mustat farkut ja niiden jatkeena oli pitkÀt kapeat jalat. Tuollaiset pakarat eivÀt olleet pitkÀaikaisia, koska nÀmÀ jalat kuuluivat nuorille tyttösille. Filip pyyhki valkotaulun puhtaaksi. Pyyhkiminen oli tÀysin tarpeetonta, kun hÀn olisi vain voinut tehdÀ sen tietokoneella (ihme nykyajan koulut...). Tunti oli jo ohi. Mutta hÀnen pÀÀnsÀ oli mennyt pyörÀlle nÀtistÀ pyöreÀstÀ pyllystÀ.

Ellen katsoi olkapÀÀnsÀ yli ja heidÀn katseensa kohtasivat. HÀn hymyili. Se oli leveÀ ja toiveikas hymy. Filip punastui. Oli noloa tuijottaa nuoren tytön takapuolta, mutta vielÀ nolompaa jÀÀdÀ kiinni sen tuijottamisesta.

Filip tapasi hÀnet muutaman tunnin pÀÀstÀ. TyöpÀivÀ oli loppu ja Ellen oli pihalla edelleen kÀsikÀdessÀ poikaystÀvÀnsÀ kanssa.

"Hauskaa iltaa teillekin," Filip sanoi.

"Joo, kiitti," hÀn vastasi ja hymyili ja vÀlÀytti vitivalkoisia hampaitaan.

Kotimatkalla hÀn meni ja osti itselleen lupaamansa viinipullon, kotona laittoi lempimusiikkiaan soimaan, otti housut pois jalasta ja istui sohvalle. YhtÀkkiÀ peppu oli hÀnen mielessÀÀn taas. Kolmiulotteisena hÀnen edessÀÀn, kosketeltavana ja puristeltavana... MitÀköhÀn seuraavaksi tapahtuu?


Narrator: Elise Mantere
Duration: