(3)

Some soikoon!

E-book


Noitatemppuja sosiaalisessa mediassa.

Touhukas ja loputtoman hyvÀntahtoinen noitatyttö Telma sukeltaa tÀllÀ kertaa somen syövereihin. Kommelluksiahan siitÀ taas seuraa.

Telman ystÀvÀ Onerva tutustuttaa nuoren noidan matkapuhelinten ja sosiaalisen median maailmaan. Ja aivan kuin kuka tahansa lapsi, Telma tempautuu ruudun taikapiirin sisÀÀn vauhdilla. Noituus osoittautuukin melkoiseksi somemenestykseksi. Mutta sopiiko julkisuus metsÀn keskellÀ kasvaneen noitalapsen pirtaan? Voiko se olla jopa vaarallista? Ihmisten kotkotuksia vierastavaa Myrtti-mummia teknologia ainakin puistattaa. Luvassa on lystikkÀitÀ taikoja ja kömmÀhdyksiÀ telmamaiseen tapaan.

Satu Varjonen on työskennellyt vapaana toimittajana ja sisÀllöntuottajana 17 vuoden ajan. HÀn on kirjoittanut useimpiin kotimaisiin naistenlehtiin. Telma-sarjan ensimmÀinen kirja Voihan nenÀ! oli hÀnen esikoisteoksensa. Varjonen asuu HelsingissÀ.

Mari Luoma on kuvittaja ja sarjakuvantekijÀ, jolla on koti sekÀ Suomessa ettÀ Saksassa. HÀn kuvittaa kaikkea lastenkirjoista mainoksiin ja rakastaa suunnitella veikeitÀ hahmoja tarinoihin. Luoma on tehnyt myös peligrafiikkaa.