(6)

Waaralinnan salaisuudet 2. Verenpunainen kristalli

audiobook & e-book


Varjot Waaralinnan parantolan yllÀ tihenevÀt, eikÀ kukaan ole turvassa


Trilogian toisessa osassa kohtalo kuljettaa lapset Waaralinnan muurien suojista kaupungin hÀmyisille kujille ja öiselle niitylle.

Syksyn kylmÀt tuulet puhaltavat, ja Waaralinnassa alkaa uusi lukuvuosi. Oskar, Robin ja Vilma tapaavat jÀlleen parantolan tutun henkilökunnan sekÀ uuden ylilÀÀkÀrin, Hjalmar Klemetin. Kaikki on pÀÀllisin puolin hyvin, mutta pinnan alla tiiviin kolmikon ystÀvyys joutuu koetukselle: Robin viettÀÀ yhÀ enemmÀn aikaa kevÀÀllÀ parantolaan saapuneen tytön kanssa ja Vilma vetÀytyy tiukemmin omiin oloihinsa. Pahaenteiset yölliset ÀÀnet voimistuvat taas eivÀtkÀ jÀtÀ Oskaria rauhaan. MetsÀÀn johtavan kartan viimeistÀ osaa etsiessÀÀn lapset kuulevat salaperÀisestÀ ja hengenvaarallisesta tehtÀvÀstÀ. TehtÀvÀstÀ, jonka vain he kolme voivat suorittaa.

Waaralinnan salaisuudet 2: Verenpunainen kristalli on jÀnnittÀvÀn ja lÀmminhenkisen trilogian toinen osa. Kirjasarja on vangitseva tarina ulkopuolisuuden tunteesta, ystÀvyydestÀ, rohkeudesta ja menetyksestÀ.

Janne Malinen (s. 1981) on työskennellyt pitkÀÀn viestintÀalalla sekÀ freelancetoimittajana. HÀn valmistui Helsingin yliopistosta vuonna 2010 pÀÀaineenaan yleinen kirjallisuustiede. Vuonna 2022 hÀnet valittiin Vuoden viestintÀkonsultiksi. Waaralinnan salaisuudet 2: Verenpunainen kristalli on Waaralinnan parantolasta kertovan trilogian toinen osa.

Teemu Juhani (s. 1987) on kuvittaja ja sarjakuvataiteilija, jonka töitÀ on julkaistu yli 20 maassa. Lastenkirjojen lisÀksi hÀn on kuvittanut lehtiÀ ja oppimateriaaleja. Alun perin Pohjois-Karjalan pelloilta ja metsistÀ kotoisin oleva Teemu asuu ja työskentelee nykyÀÀn HelsingissÀ.


Narrator: Anssi Niemi
Duration: