(4)

Av ren lust: Hantverkaren

audiobook & e-book


"Hon var slank utan att vara mager och frÄn hennes platta mage och midja sköt höfterna och timglasformen fram. FrÄn hennes navel och ner mot hennes kön fanns en svag avteckning av en lite mörkare linje, som gick i ton med hennes mörka hÄr. Av en eller annan anledning fanns inte skuggan av genans nÀr jag betraktade henne. Hon log bara sitt vackra leende mot mig och klev i vattnet. Varför ingen hade plockat upp den hÀr kvinnan var för mig ett under, men kanske ville hon inte sjÀlv."

Jag tÀnker ofta tillbaka pÄ tiden dÄ jag arbetade som resande montör för pumpfabriken. Jobbet tog mig stundtals till spÀnnande nya platser dÀr jag fick trÀffa mÄnga intressanta mÀnniskor. I ett sÀrskilt kÀrt minne Äkte jag till en gÄrd pÄ Bornholm dÀr jag blev mottagen av Pia. Vi trivdes direkt i varandras sÀllskap. Pia erbjöd mig en sovplats om jag hjÀlpte henne lite pÄ gÄrden, och hon fick mig snart att aldrig vilja Äka dÀrifrÄn.

Veronica Must Àr en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner Àr lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" pÄ danska. Ekner har dessutom en lÄng karriÀr som undervisare bakom sig.


Narrator: Adam Green
Duration: