(7)

Avengers - De sejeste superhelte

audiobook


Tag med Marvels sejeste superhelte pÄ eventyr!

SPIDER-MAN

Peter Parker har nok at se til med bĂ„de skole, venner og sin hemmelige identitet som Spider-Man. Han plejer at vĂŠre god til at balancere det hele, men da high school-eleven Flash Thompson begynder at mobbe ham, fĂ„r han svĂŠrt ved at kontrollere sine krĂŠfter. For at gĂžre det hele vĂŠrre begynder Daredevil, Nova, Thing og Iron Man at lave ballade i New York City – og det er selvfĂžlgelig op til Spider-Man at redde dagen!

CAPTAIN AMERICA

Da S.H.I.E.L.D. opdager, at de onde agenter fra HYDRA igen vil prÞve at overtage verdensherredÞmmet, beder Nick Fury Captain America om at sÊtte en stopper for deres planer. Men selv om Cap fÄr hjÊlp fra sine venner Falcon og Iron Man, bliver det svÊrt for ham at bremse den vÊmmelige doktor Zola og hans Morgendagens HÊr!

IRON MAN

Da Tony Stark fÄr at vide af S.H.I.E.L.D., at nogle af de andre Avengers er forsvundet, forvandler han sig til Iron Man og suser af sted for at redde dem. Det gÄr dog hurtigt op for Tony, at han har brug for sine venners hjÊlp. Men nÄr de frem i tide? Eller mÄ Tony kÊmpe alene i den kolde sne imod de frygtindgydende rumfantomer?

I Avengers kÊmper de stÞrste (og mindste) superhelte sammen for at redde verden fra farlige superskurke og onde krÊfter. MÞd Iron Man, Captain America, Thor, Black Widow, Black Panther og alle de andre, og tag med pÄ spÊndende eventyr med verdens mÊgtigste helte!

Flyv med til MARVELS fantastiske univers. Lyt til spĂŠndende og heltemodige historier med Avengers' Iron Man, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Widow, Thor, Hawkeye, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Falcon, Ms. Marvel, Star-Lord, Deadpool og alle de andre helte og skurke fra MARVELS utrolige skatkammer. Fat din kappe og find din indre superhelt frem – nu skal vi pĂ„ hĂŠsblĂŠsende eventyr!


Narrator: Mathias Klenske
Duration: