(0)

Byggemand Bob - Vinni redder dagen!

audiobook & e-book


Byggemand Bob og hans hold har lovet at bygge et trÊhus til Saffi og hendes venner. Hun har lavet en tegning, hvor der bÄde er en svÊvebane, rebstige og udkigspost. Bob og holdet gÄr i gang, og det bliver rigtig flot! Faktisk sÄ flot, at det er svÊrt at vente pÄ, at det bliver helt fÊrdigt ...

Tag med Byggemand Bob og alle hans venner pÄ eventyr. Grab, Tip, Rumle, Tromle, Kranberg, Winni, Bitten, Fugl, Thomas og Smut er klar til at hjÊlpe byens indbyggere med alle deres byggeprojekter. VÊr med, nÄr de skal bygge en reception hos dyrlÊgen, den nye dinosaurpark Äbner, og nÄr ungdomsklubben skal have et nyt klubhus. Bob og hans folk, de morer sig, og arbejder sammen pÄ gade og vej. Kan vi klare det? Ja vi kan!

Byggemand Bob er en populÊr engelsk tegneserie fra 1999 skabt af Keith Chapman. I serien fÞlger man byggelederen Bob, hans kollega Winni og forskellige naboer og venner i byen. Bob har et hold af dygtige maskiner, som altid er klar til at hjÊlpe Bob med at bygge. Der er altid nok at se til, og de mÄ arbejde sammen for at blive fÊrdige til tiden. De lÞser opgaverne i fÊllesskab under mottoet: "Kan vi klare det? Ja, vi kan!"

Den danske udgave af tv-serien er dubbet af Lars Thiesgaard, som ogsÄ indlÊser lydbÞgerne.

© 2021 HIT Entertainment Limited og Keith Chapman.

Navn, karakterer, univers og logo er varemĂŠrker tilhĂžrende HIT Entertainment Limited.