(0)

Charlie og russiske rose

E-book


Charlie Muffin er britisk efterretningsagent i topklasse! Men han sidder ikke desto mindre kþnt i suppedasen – i féngsel med en ubehagelig dom for landsforréderi. Fangevogterne er nogle sadistiske sataner, og medfangerne hader ham. Alligevel virker det som at komme fra asken og i ilden, da chefen truer ham til at "flygte". Det er nemlig ikke friheden, der vinker forude – men KGB i Moskva. Hvad er mon planerne? Og hvad skal der ske med ham ...

Den britiske forfatter Brian Freemantle (f. 1936) var helt frem til 1970‘erne journalist og arbejdede med udlandsmateriale fra flere af verdens brĂŠndpunkter – blandt andet Sovjetunionen, Amerika og Vietnam. I 1975 stoppede han som journalist for at tildele forfattergerningen sin fulde opmĂŠrksomhed. I 1973 havde Freemantle fĂ„et sin litterĂŠre debut med romanen "Goodbye to an Old Friend", og efterfĂžlgende har han udgivet bĂ„de fiktion og faglitteratur. SĂŠrligt er han kendt for sin serie om den britiske efterretningsagent Charlie Muffin. Brian Freemantle har ogsĂ„ udgivet flere bĂžger under forskellige pseudonymer. Hans mest brugte er Jack Winchester og Richard Grant.

Brian Freemantles romanserie om Charlie Muffin (der ogsÄ gÄr under navnet Charlie M) fortÊller om de eventyr, som den britiske efterretningsagent kommer ud for pÄ sine mange hÞjspÊndte og actionfyldte opgaver, hvor bÄde hans eget og andres liv ofte kommer i fare.