(0)

Den grimme svane : taler sort

E-book


En selvbiografi, der pÄ godt og ondt fortÊller om det at komme til Danmark og vokse op her.

Forfatteren skriver om bogen:

Jeg blotter mig og skriver om mine skavanker, svagheder og manglende selvtillid, der gennem hele mit liv har sat dybe spor i den mĂ„de, jeg har opfattet mig selv pĂ„ – og de konsekvenser, det har haft for mig. Vi lever i en tid, hvor man som menneske ikke mĂ„ fejle eller vĂŠre mangelfuld – den tendens Ăžnsker jeg at bryde, sĂ„ blandt andet nutidens ungdom har en chance for at vĂŠre ”sig selv”. Jeg skriver ogsĂ„ om mit syn pĂ„ vores moderne samfund og de udfordringer, jeg mener, vi stĂ„r over for. Jeg skriver om kĂŠrligheden: til os selv, vores medmennesker, vores venner og familie, kĂŠrligheden til livet og vores Jord.”

Uddrag af bogen

Jeg tog ikke et bad den aften. Jeg skulle jo nĂždig ĂždelĂŠgge den styling, han havde stĂ„et for, da han med voks, spray og mit billede som inspiration havde gjort sit for at opfylde min drĂžm om at ligne mit store idol. Til mit store ”held”, sĂ„ stormede det jo selvfĂžlgelig en halv pelikan i en ”smuk duet” med smĂ„ dryp fra himlen dagen derpĂ„. Det resulterede i, at det i forvejen maltrakterede hovedpudehĂ„r var blevet fuldstĂŠndig vindblĂŠst og halvvĂ„dt under cykelturen, sĂ„ det lignede et halvdĂždt dyr, man fik ondt af, og som kun havde godt af at blive aflivet – straks!

Om forfatteren

Reza M. Yazdi er fĂždt i Iran, men kom til Danmark som 7-Ă„rig. Han er senest uddannet bygningsingeniĂžr fra DTU og er i dag selvstĂŠndig konsulent og ivĂŠrksĂŠtter. Den grimme svane – taler sort er hans debutudgivelse.