(3)

Den hypnotiserade

audiobook


Svens fru Elin har alltid varit fascinerad av hokus pokus, trolldom och det ockulta, medan han sjÀlv anser att det bara Àr fÄnigt bluffmakeri. Elin tycker till och med att Sven, som Àr polis till yrket, borde anvÀnda sig av magi och synska personer, nÀr det kommer till att lösa brott. NÄgot som Sven sÄklart tycker lÄter helt befÀngt.

Men nÀr hans fru lyckas tvinga med honom pÄ en hypnosshow och Sven dras upp pÄ scenen, fÄr det ovÀntade konsekvenser för den mordutredning som han arbetar med. Det Àr en psykotisk seriemördare som hÀrjar fritt och ju djupare Sven grÀver i utredningen desto nÀrmre tycks han komma det kriminella gÀnget Stockholm Blood Lovers. Till slut Àr han sÄ pass nÀra att han sjÀlv verkar vara i mördarens skottsikte ...

Ronny Lundberg Ă€r 64 Ă„r och bosatt i Äljvsjö i södra Stockholm. Han har under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat som hantverkare inom byggbranschen men hans största intresse Ă€r att skriva kriminalromaner. Han har hittills skrivit tvĂ„ böcker; Mannen med hagelgevĂ€ret (2010) och Den hypnotiserade (2020). Den tryckta versionen av boken Ă€r publicerad av förlaget Ekström & Garay.


Narrator: Dan Bratt
Duration: