(0)

Den kyniske sandhed

E-book


Denne bog er en beskrivelse af irakiske fangers lidelseshistorier, som er en følge af skünselsløs behandling i et irakisk fÌngsel. I bogen følger lÌseren en irakisk mand pü 26 ür, der inviterer lÌseren ind i hans traumatiserende oplevelser, som han var vidne til, da han sad i fÌngsel i 1980erne.

Bogen er ikke skrevet for at dokumentere, hvilke ydmygelser Saddam Husseins regime har udsat den irakiske befolkning for. Den er skrevet som et detaljeret vidneudsagn, om en virkelig mands personlige oplevelser som fange i et irakisk fĂŚngsel.

Bogen giver lÌseren følelsen af, hvordan voldtÌgt, piskeslag og nedvÌrdigelse af menneskeliv er et almindeligt kendetegn ved fÌngselslivet i Irak. LÌseren følger hovedpersonens tanker fra hans tilstedevÌrelse i fÌngslet, og hvordan andre fangers vidneudsagn bliver reprÌsenteret.

Hovedpersonen beskriver sit brutale liv, hvor lÌseren skal vÌre forberedt pü at lÌse detaljerede og hjerteløse episoder, som hovedpersonen efter 38 ürs stilhed endelig vÌlger at offentliggøre.