(0)

Dit Liv efter Mobning

E-book


Mobning giver tit langvarige skader. Ofrene kan komme til at lide af social angst og lavt selvvĂŚrd resten af livet. Mange er slet ikke klar over at roden til deres problemer er mobning for mange ĂĽr siden. Det er muligt at overvinde disse problemer og fĂĽ et godt liv som Lotte Vesterli har gjort.

I Dit Liv efter Mobning fortÌller Lotte for første gang sin personlige historie og prÌsenterer hele den metode hun har udviklet. Med baggrund i den svÌre mobning hun selv var udsat for og hendes arbejde med traumepatienter har hun samlet og udviklet en rÌkke stÌrke vÌrktøjer. Med udgangspunkt i din situation i dag tager Lotte dig ved hünden og leder dig trin for trin gennem en proces der hjÌlper dig med at overvinde følgerne af mobning og andre traumatiske oplevelser. Bogen er fuld af praktiske øvelser hvor du anerkender din situation, indser dine styrker og sÌtter stÌrke mül for resten af dit liv. Lotte giver dig ogsü en omfattende personlig vÌrktøjskasse med teknikker du kan bruge mod angst, tvivl og lavt selvvÌrd.

Lotte har gennemført en fantastisk rejse fra at vÌre en forsagt pige der skjulte sig i hjørnerne til stÌrk og selvstÌndig kvinde med et godt og meningsfyldt liv. Nu deler hun sin historie og sine effektive vÌrktøjer sü du kan følge hendes eksempel og lÌgge mobning bag dig for altid.