(7)

Dones sense nom

audiobook & e-book


Ha aparegut el cadĂ ver d’una jove violada i plena de talls als afores de ValĂšncia. Un cop començada la investigaciĂł, la policia descobreix que es tracta d’una dona a qui li van robar la filla nomĂ©s de nĂ©ixer, que es dedicava a la prostituciĂł per sobreviure i que es feia dir de moltes maneres. AixĂ­ doncs, la inspectora Araceli ha de recĂłrrer tot el passat fosc d’aquesta vĂ­ctima per poder resoldre el cas.

"Dones sense nom" Ă©s una novel·la negra d’intriga protagonitzada per dones que lluiten davant de problemes de la societat que encara no troben soluciĂł, com sĂłn les desigualtats socials, la prostituciĂł, els nens robats, la violĂšncia masclista, els abusos de poder, les mĂ fies, els enganys, les amenaces, les malalties, la mala vida...

Amb grans dosis de cruesa i realitat, aquesta histĂČria estructurada en capĂ­tols curts avança amb frenesĂ­ i atrapa el lector fins a l’Ășltima pĂ gina.

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969). Llicenciat en Filologia Catalana i professor de secundĂ ria. Ha conreat la poesia, l’assaig i la narrativa per a adults i per a joves. Ha guanyat nombrosos premis com el Premi Nacional de Poesia Miguel HernĂĄndez, el Premi Miquel MartĂ­ i Pol o el Premi Ciutat d’Alzira. En narrativa per a joves ha publicat nombroses obres com "La mirada d’Al-Azraq", "Els dimonis de Pandora", "Les urpes del diable", "Les cendres del cavaller" (Premi de la CrĂ­tica Serra d’Or), "La frontera negra", "ResurrecciĂł" (Premi CrĂ­tica Samaruc 2012), "La mĂšdium" (Premi Serra d’Or 2017), "Llibres amb perfum de sang" (Premi CrĂ­tica Samaruc 2017) o "El triangle rosa" (Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil i Premi de la CrĂ­tica dels Escriptors Valencians 2018). TambĂ© en literatura per a adults, "L’estany de foc" (Premi Blai Bellver), "El quadern de les vides perdudes" (Premi Alfons el MagnĂ nim), "Un sepulcre de lletres minĂșscules" (Premi Millor Novel·la ValĂšncia Negra 2016) i, en aquesta mateixa col·lecciĂł, "Els ossos soterrats" (Premi Memorial AgustĂ­ VehĂ­-Vila de Tiana de Novel·la Negra 2016). Algunes de les seves obres han estat traduĂŻdes al castellĂ .


Narrator: Ariadna Gaya
Duration: