(0)

Drengedage og dage som bydreng i Struer

E-book


I denne bog fortÊller Peer Stakroge om erindringer fra sit liv og opvÊkst i Struer. Bogen beskriver ogsÄ en del lokalhistoriske fortÊllinger og lidt om de mennesker Peer har mÞdt som bydreng og gennem aktiviteter indenfor byens foreningsliv og lokalidrÊt. Bogen giver sÄledes lÊseren et indblik i hvordan livet var dengang og hvilke mennesker man kunne trÊffe rundtomkring i gader og butikker.

"I 1995 begyndte min far - efter opfordring fra min onkel Bent og mig, at skrive om sin barndom i Struer. Det blev en fin historie: En del af mine erindringer pÄ godt og ondt, som blev printet i papirversion til familien m.fl. og endelig udgivet som bog i Juli 2021.

Far var god til at fortÊlle og skrive og da jeg gennem mange Är har nedskrevet forskellige ting, dels om mig selv, men ogsÄ om Struer, har jeg nu valgt at forsÞge mig som skribent og bogudgiver og fÞlge efter min far.

FÞrste udgave af mine erindringer blev fÊrdig til min 70 Ärs fÞdselsdag i 2018 og min historie er nu rettet pÄ enkelte punkter, og der er tilfÞjet lidt mere.

Bogen handler mest om mig, men ogsÄ meget om mit liv som dreng i Struer. Jeg bringer dig en tur gennem byen - dens gader, butikker, virksomheder og enkelte personer, herunder ogsÄ en del om Þgenavne m.m. Der indgÄr ogsÄ helt naturligt en hel del om sport hvor jeg selv har vÊret aktiv i mange foreninger og sportsgrene. - God fornÞjelse."