(4)

Drengene fra bataljon 6-46

audiobook & e-book


Mads Steffensens vilde og vanvittige fortÊlling om fire drenge, der mÄ ud og redde verden.

MÄ man godt sprÊnge hinanden og nogle store racerbiler i luften, smadre banditter og gÄ amok med verdens vildeste vandpistol (den kendte Sub Aqua Booster 99000)? Ja. Bataljon 6-46 mÄ alt.

Storebror og Lillebror og deres to bedste venner, Kalle og Skipper, er soldater i elitestyrken Bataljon 6-46. NĂ„r der er kaos et sted i verden, sender Bataljon 6-46 en specialenhed pĂ„ fire mand af sted pĂ„ mission. Storebror, Lillebror, Kalle og Skipper melder sig altid fĂžrst. Én for alle og alle for Ă©n.

Storebror bestemmer mest, Lillebror er modig og frÊk, Kalle elsker mad, og Skipper er lang og ranglet og i Þvrigt en genial opfinder. Generalen bestemmer, og han brÞler altid sine ordrer og vil i Þvrigt ikke finde sig i noget. I bogen fÞlger vi drengenes redningsaktioner over hele kloden, hvor de mÄ kÊmpe mod banditter, rasende eskimoer, gorillaer, en kanonkonge, en gangsterdvÊrg, en klog kejser, racerkÞrere, en fyrste og en bande pirater. Det er vildt sjovt og yderst action-packed.

Bogen kan lĂŠses, som man vil, man behĂžver altsĂ„ ikke begynde med kapitel et. Nu er det far og sĂžn, der bestemmer – og de kan selv vĂŠlge, om missionen skal foregĂ„ i Shanghai, London, Sukkertoppen, Antwerpen, Monte Carlo, MĂ„nebasen, Moskva eller pĂ„ kasernen.


Narrator: Mads Steffensen
Duration: