(0)

Egosta fantasmagoon : Tie karismaattiseen itseesi

E-book


MitÀ jos olisi olemassa konsti, jonka avulla saisit kaiken tapahtumaan juuri niin kuin tahdot? Uskaltaisit tehdÀ kaiken sen, mistÀ joskus kauan sitten uneksit? Saisit muut kuuntelemaan ajatuksiasi ja lÀhtemÀÀn innostuneina mukaan juuri siihen, mihin heidÀn apuansa kaipaat?

MitÀ jos saisit haluamasi ihmiset ja asiat tulemaan luoksesi vastustelematta ja inspiroituneina? Saisit unelmiesi puolison ja huikaisevan rakkauden ja sen lisÀksi sellaisen uran, josta olet uneksinut jo pitkÀÀn?

MitÀ jos elÀmÀstÀsi tulisi juuri niin merkityksellinen ja onnellinen kuin olet aina toivonut? Olisiko tÀllainen mahdollista?

Kuulostaa taikuudelta, sanot ehkÀ, vain saduissa tapahtuu noin. Olisiko maailmassa muka voima, joka voisi toteuttaa tuon kaiken?

KyllÀ. Tuo voima on olemassa ja sillÀ on kyky saada vuoretkin siirtymÀÀn luoksemme. Tuo voima on nimeltÀÀn karisma.

Egosta fantasmagoon on kirja karismasta. SiitÀ, mitÀ karisma on ja mitÀ se ei ole, sekÀ siitÀ, miten voit saada karismaan kÀtkeytyvÀn voiman kÀyttöösi.

Maaretta Tukiainen on pitkÀn linjan mediavaikuttaja, jolla on nykyÀÀn kaksi yritystÀ: digitaalisia valmennustyökaluja kehittÀvÀ Vojo Wellbeing sekÀ tila- ja PR-konsultaatiota tarjoava Moodit Oy. Aiemmin hÀn on toiminut muun muassa Subin kanavajohtajana sekÀ kirjoittanut kirjan Luova tila - tulevaisuuden työpaikka. Vuosien varrella hÀn on toiminut myös elokuvakriitikkona ja kolumnistina useissa lehdissÀ. AlkuperÀiseltÀ koulutukseltaan hÀn on kasvatustieteen maisteri, nyttemmin myös muotoilija ja LCF life coach.