(7)

Eros - erotisk novell

audiobook


"Jag Ă€r Eros. En adonis förkroppsligad till mĂ€nsklig gestalt. Jag Ă€r del av den starkaste kraften i universum. Jag Ă€r rörelse, ljus och hastighet. Allt pĂ„ samma gĂ„ng. Allt som gĂ„r att registrera. Jag Ă€r sex. Jag Ă€lskar och jag knullar. Jag kysser och jag smeker. HĂ„rt, försiktigt. Fort, lĂ„ngsamt. Det spelar ingen roll vilken din Ă„lder Ă€r – sĂ„ lĂ€nge du Ă€r myndig. Du kan vara ung och du kan vara Ă€ldre. SĂ„ lĂ€nge du har ditt förstĂ„nd, det vill sĂ€ga din vilja och kunskap gentemot att följa din lust, sĂ„ Ă€r du vĂ€lkommen till mitt frodiga rike."

Han har fostrats till att knacka dörr för att sprida en församlings tro pÄ avhÄllsamhet.

Men en dag fĂ„r han en uppenbarelse och det gĂ„r upp för honom vilket hans egentliga syfte Ă€r. Han ska inte lĂ€ngre skrĂ€mma mĂ€nniskan frĂ„n lusten – tvĂ€rt om. Han beger sig in i en vĂ€rld av sex och begĂ€r och han vill dela den.

Han ska frÀlsa folket med erotiken och kÀrlekens kraft!

Eros Àr en erotisk novell dÀr den enda synden Àr att avstÄ frÄn att följa det egna begÀret. Men vad hÀnder nÀr mÀnniskor inte förstÄr eller vill ta emot av denna fantastiska, vackra kÀnsla som kallas lust?

B. J. Hermansson skriver pÄ ett sprÄk som Àr svÄrt att likna vid nÄgon annans. Författaren lÄter med skicklighet sina noveller svÀva mellan det rappa och det poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton lÀsaren att tÀnka kring, och ifrÄgasÀtta, vÄra etablerade förestÀllningar. Ofta gÀllande norm och sexualitet.