(117)

Fy for sex

audiobook


Sexskeletter er alle de tabuer, fordomme og fornÊgtelser, som mange slÊber rundt med sig i den seksuelle bagage. Vores seksuelle bagage samler vi sammen hele livet. Den bliver pÄvirket af vores opvÊkst, af vores forÊldre, bedsteforÊldre, sÞskende, venner, lÊger, pÊdagoger, dagplejemÞdre, lÊrere, kulturen osv.

SmÄ ting kan sÊtte sig som et "sexskelet" og de pÄvirker os mere, end vi aner. Men bliver vi klar over, hvordan vores bagage pÄvirker vores seksualitet, kan vi gÞre noget ved det!

Jordemoder og sexolog Else Iseling fortÊller i denne bog om det, der pÄvirker vores seksualitet og vores forhold til den. Hun giver ogsÄ gode rÄd om, hvordan man bÄde kan arbejde med at fjerne de "sexskeletter", man har, og hvordan man undgÄr at give flere videre.

ANMELDERNE SKREV

"...spĂŠndende lĂŠsning for alle, der gerne vil ryste det usynlige kvĂŠlertag af sig og bare nyde."

- Tidens Kvinder

"Denne bog kan varmt anbefales - og har man evt. nogle "sexskeletter" i sin bagage, vil denne bog helt afgjort hjÊlpe dig videre i livet. Else Iseling har formÄet at skrive en bog pÄ en let og forstÄlig mÄde, som virkelig har manglet pÄ dette omrÄde."

- Saxo.com

"Det er en bog, der pÄ let tilgÊngelig vis kommer rundt om rigtig mange emner. Det er en bog, jeg vil anbefale. Jeg tror, at de fleste kan lÊre noget af Else. Hendes professionelle tilgang til emnet, hendes Êrlighed, hendes Þvelser og spÞrgsmÄl. En velskrevet lÊkker bog."

- Karrieremor.dk

"Bogen er meget let lĂŠselig og henvender sig til personer, der sĂžger redskaber til et bedre og mere velfungerende sexliv. "

- Jordemoderforeningen


Narrator: Marian Friborg
Duration: